Фрагмент документа "МЕТОДЫ КОНТРОЛЯ. БИОЛОГИЧЕСКИЕ И МИКРОБИОЛОГИЧЕСКИЕ ФАКТОРЫ. ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ И ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ. ОПРЕДЕЛЕНИЕ ГЕНЕТИЧЕСКИ МОДИФИЦИРОВАННЫХ ИСТОЧНИКОВ (ГМИ) РАСТИТЕЛЬНОГО ПРОИСХОЖДЕНИЯ МЕТОДОМ ПОЛИМЕРАЗНОЙ ЦЕПНОЙ РЕАКЦИИ.".
Библиографические данные 1. Lipp M., Brodman P. Pietsch et al IUPAC Collaborative Trial Study of a Method to detect Genetically Modified Soy Beans and Maize in Dried Powder // Journal of AOAC International, 1999. V. 82. N 4. P. 923 - 929. 2. Meyer R., Jaccaud E. Detection of genetically modified soya in processed food products: development and validation of a PCR assay for the specific detection of Glyphosate-Tolerant Soybeans. Proceedings of the EURO FOOD CHEM IX Conference, Interlaken, Switzerland, 1997 / Event N 220 (1). H. 23 - 28. 3. Zimmermann A., Liniger M., Luthy J. Еt al а sensitive detection method for genetically modified MaisGard TM corn using a nested-PCR system. Lebensm.-Wiss.U.-Technol. 1998. N 31. P. 664 - 667. 4. Studer E., Dahinden I., Luthy J., Hubner P. Nachweis des gentechnisch veranderten "Maximizer" Mais mittels der Polymerase-Kettenreaktion (PCR) // Mitteilungen aus dem Gebiet der Lebensmittel und Hygiene. 1997, 88, 515 - 524. 5. Jaccaud E., Honne M., Meyer R. Assessment of Screening Methods for the Identification of Genetically Modified Potatoes in Raw Materials and Finished Progucts // J. Agric. Food Chem. 2003, 51, 550 - 557. 6. Yap E.P.H., Lo Y.-M.O., K.A. Fleming, McGee J.O`D. False-positives and Contamination in PCR. In: PCR Technology, Current Innovations. Ed.G. Griffin, A.M. Griffin, CRC Press, 1994. Приложение 1 (обязательное) |
Фрагмент документа "МЕТОДЫ КОНТРОЛЯ. БИОЛОГИЧЕСКИЕ И МИКРОБИОЛОГИЧЕСКИЕ ФАКТОРЫ. ПИЩЕВЫЕ ПРОДУКТЫ И ПИЩЕВЫЕ ДОБАВКИ. ОПРЕДЕЛЕНИЕ ГЕНЕТИЧЕСКИ МОДИФИЦИРОВАННЫХ ИСТОЧНИКОВ (ГМИ) РАСТИТЕЛЬНОГО ПРОИСХОЖДЕНИЯ МЕТОДОМ ПОЛИМЕРАЗНОЙ ЦЕПНОЙ РЕАКЦИИ.".